Demo Hiswa te Water 2008

6/25/2008

Van 2 tot en met 7 september vindt alweer de 25e editie van Hiswa te Water in IJmuiden plaats.

Volkswagen Marine Nederland nodigt u tijdens dit evenement van harte uit voor een exclusieve proefvaart met een boot voorzien van een Volkswagen Marine V6 scheepsdieselmotor.

Alleen op deze wijze ervaart u letterlijk het vermogen, het koppel, het comfort en de dynamiek van een ultra-moderne scheepsdieselmotor.

Wij wisten het al, maar na een proefvaart weet ook u wat er voor snelvarende schepen zoals speedboten, RIBs, klassieke motorboten, maar ook voor patrouille- en planerende werkboten op de markt verkrijgbaar is.

U zult versteld staan van de zeer indrukwekkende prestaties van de V6. Dit is te danken aan het gunstige vermogen/gewichtsverhouding, maar ook dankzij een vlakke koppelkromme, zodat de V6 over een breed toerenspectrum veel trekkracht heeft. Eenvoudig gezegd: de V6 reageert bij ieder toerental direct, waardoor de boot merkbaar sneller zal accelereren.

Naast deze zeer atletische prestaties van de Volkswagen Marine V6 scheepsdieselmotor zal ook het aangename geluidscomfort van de V6 u ongetwijfeld aanspreken. De V6 is de stilste- en de mooist lopende scheepsmotor van dit moment.

Niet alleen indrukwekkende prestaties, betrouwbaarheid en een goed geluidscomfort zijn belangrijk heden ten dage. Door de hoge brandstofprijzen wordt verbruik en actieradius van een scheepsmotor meer en meer belangrijk. De V6 motor is dan ook de meest zuinige motor van dit moment. In de standaard aanwezige boordcomputer kunt u zelf aflezen he zuinig.

De V6 motoren zijn schoon en hebben een zeer lage emissie. Volgens recente BSO-2 emissietesten is de V6 motor zelfs de schoonste scheepsmotor in deze vermogensklasse.

Bent u nieuwsgierig geworden, wij laten u graag zien waartoe Volkswagen Marine in staat is en nodigen u daarom graag uit tijdens Hiswa te Water in IJmuiden ( 2 - 7 september 2008) op steiger L06 of bij de stand van Volkswagen Marine K153.

Wilt u alvast een afspraak maken voor een demo met de V6 tijdens Hiswa IJmuiden? Neem dan contact op met Volkswagen Marine Nederland via telefoonnummer +31 (0)78 613 6177 of per email info@volkswagenmarine.nl

Meer info kunt u ook vinden via www.hiswatewater.nl
>> Terug naar nieuwsoverzicht
 
   
           
         
      © 2019 Aarts Dieseltechniek