CIS voor werven
Vermogensberekening

CMD Integratie Service voor werven

Als werf wilt u uw klanten het beste product leveren, maar tevens uw investeringen beperken. Het gaat hierbij natuurlijk niet alleen om de aanschafprijs van een motor, maar ook zeker de inbouwkosten.

De totale kosten kunnen wij samen met u beperken door in overleg (met werf en/of ontwerper) een goed ontwerp samen te stellen, waarbij eventuele obstakels tijdens het ontwerpstadium uit de weg genomen worden.

Wat zijn de voordelen voor u als werf:

  • Kortere inbouwtijd
  • Het best presterende voortstuwingssysteem
  • Één leverancier, één aanspreekpunt

Bouwnummer 1

Wanneer u overweegt een nieuw type schip op de markt te brengen denken wij graag met u mee. Door in een zo vroeg mogelijk stadium betrokken te worden kunnen wij er zorg voor dragen dat het schip en de technische installatie zo goed mogelijk op elkaar aansluiten.

Mede door een goede begeleiding tijdens de bouw van een eerste project zal uw eigen personeel direct de ervaringing opdoen die het nodig heeft.

Overstappen

Of het nu gaat om serie- of custombouw, veel werven zien op tegen het overstappen naar een ander motormerk vanwege eventueel benodigde aanpassingen aan romp of machinekamer. Vaak is deze angst minder gegrond dan gedacht. Wij kunnen u vrijblijvend adviseren over de consequenties van een overstap naar Cummins MerCruiser Diesel en u de zorgen uit handen nemen.

Voor meer informatie of een advies op maat kunt u, vrijblijvend, contact opnemen via cis@cmdmarine.nl

 

    
           
         
      © 2019 Aarts Dieseltechniek